ACTA DEL VEREDICTE DEL 1r PREMI SIKARRA, EDICIÓ 2012

El dissabte dia 25 de febrer de 2012, reunit a Sant Guim de la Rabassa el Jurat  format per representants del Fòrum l’Espitllera i de laFundació Jordi Cases i Llebot, un cop valorades les sis candidatures que opten al premiacorda atorgar la distinció d’aquesta primera convocatòria al Sr. Armand Forcatguia intèrpret de patrimoni, en atenció a la seva trajectòria cívica i a les actuacions dutes aterme en el seu favor.

El Jurat ha valorat molt especialment el llarg recorregut del Sr. Forcat en la divulgació i posada en valor del patrimoni històric, artístic i monumental de la Segarra, així com la seva participació activa en més de trenta entitats de la societat civil de la comarca. Entre d’altres, es consideraespecialment meritòria la seva implicació en institucions com Càritas Diocesana, la Fira de Sant Isidre de Cervera, el patronat del Museu Duran i Sanpere, el Brot Escènic o el Centre Municipal de Cultura de Cervera, a banda de la seva extensa producció d’articles compromesos amb la preservació i la divulgació del patrimoni i el turisme segarrencs, alguns dels quals han aparegut a les pàgines dels diaris Avui i Segre, el setmanari la Veu de la Segarra o la revista Segarra.

D’aquesta decisió n’estén acta Xavier Rivera, Secretari de la Fundació Jordi Cases Llebot que, en aquesta convocatòria, actua com a Secretari de la comissió.

Sant Guim de la Rabassa

25 de febrer de 2012